Černí andělé už ve středu hostí Hodonín
Ilustrační foto
Sport

Most - Fanoušci házené si v Mostě v tomto týdnu opět přijdou na své. Už ve středu totiž zdejší házenkářky hostí tým Hodonína v předehrávce nejvyšší česko-slovenské MOL ligy, neděle bude ve znamení evropského Poháru EHF.

Zatímco v Evropském poháru Černí andělé na první body za výhru teprve čekají, domácí soutěži jasně kralují. „Každý zápas MOL ligy je pro nás velmi důležitý. Bez ohledu na to, proti jakému soupeři stojíme, jej chceme vyhrát a získávat body, které nám umožní upevnit si pozici na vrcholu tabulky co nejdříve před začátkem play off. I proti Hodonínu chceme vyhrát, hlavně ale chceme předvést domácím fanouškům házenou, která je bude bavit,“ uvedl trenér mosteckého týmu Jiří Tancoš.

Zápas DHK Baník Most proti HK Hodonín začíná ve středu 5. února v mostecké sportovní hale už o hodinu dříve, než jsou fanoušci zvyklí, tedy od 17:00 hodin. Další tkání Černých andělů se chystá už na neděli, to mostecké hráčky v posledním zápase skupinové fáze Poháru EHF přivítají maďarský tým DVSC Schaeffler z Debrecenu. Vstupenky na pohárový zápas v hodnotě 150 Kč jsou v předprodeji v informační recepci mostecké sportovní haly už od začátku týdne. (pim)

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru