Černí andělé se chystají na nedělní souboj proti Debrecenu
Ilustrační foto
Sport

Most - Školáci na Mostecku si užívají prázdniny, mostecké házenkářky ale mají napilno víc, než kdy jindy. Ve středu se jim úspěšně podařilo zvládnout předehrávku nejvyšší ligové soutěže, když tým Hodonína rozstřílely 38:24. Už v neděli 9. února ale na hřiště domácí sportovní haly vyběhnou znovu, tentokrát proti sobě budou mít těžšího soupeře. V posledním zápase evropského Poháru EHF nastoupí proti týmu DVSC Schaeffler z maďarského Debrecenu.

Pro černé anděly je to zároveň rozlučka s letošní evropskou pohárovou sezonou, ani když se jim v nedělním utkání podaří zvítězit, nemohou už ze své skupiny postoupit do dalších bojů o evropský pohár. „Právě protože víme, že je to naše letošní poslední pohárové utkání, o to větší je to pro nás motivace, abychom jej odehráli co nejlépe. Chceme se s Pohárem EHF rozloučit se ctí a před domácími fanoušky se nám třeba podaří získat i první body. Doufám, že nás přijdou všichni do mostecké sportovní haly podpořit a společně s námi si zápas užijí,“ uvedl trenér mosteckých házenkářek Jiří Tancoš.

Jak se bude házenkářkám na domácí půdě dařit, se můžete přijít přesvědčit na vlastní oči do mostecké sportovní haly v neděli 9. února. Vstupenky jsou stále k dispozici v recepci mostecké sportovní haly za 150 korun. Utkání DHK Baník Most proti DVSC Schaeffler začíná v neděli od 19:00 hodin. (pim)

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru