Litvínovští plavci přivezli z Litoměřic třináct medailí
Litvínovští plavci přivezli z Litoměřic 13 medailí. Foto: archiv klubu
Sport

Litvínov - V sobotu 15. února proběhly tradiční a velmi oblíbené plavecké závody „Litoměřický kalich“. Bezmála 280 plavců se v litoměřické pětadvacítce porvalo o cenné kovy. Litvínovský klub vyslal do bojů 4 dívky a 6 chlapců.

Talentovaný třináctiletý Petr Adamec získal zlato na trati 100 m volný způsob, dvakrát bral stříbro v závodech 50 m motýl a 100 m znak a sbírku medailí doplnil o bronz na trati 50 m volný způsob.

Skvělé výkony předvedla dvanáctiletá Laura Prantová, když se blýskla dvěma zlatými medailemi na tratích 50 m a 100 m volný způsob a třikrát dohmátla na stříbrné pozici v závodech 50 m motýl, 50 m znak a 100 m motýl.
Kvalitní výkony jedenáctileté Adély Andrlové se proměnily ve dvojí stříbro na tratích 50 m a 100 m znak a bronz v závodě 50 m motýl.

O třetí místo na trati 100 m prsa se postaral dvanáctiletý Filip Brna.

Litvínovští plavci pod vedením trenérů Květoslava Semence a Petra Andrleho získali i mnoho osobních rekordů, což je důkazem toho, že v litvínovském bazéně se maká a soupeři s plavci ve žlutočerných barvách musí pořád počítat.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru