Mostečtí lvi podepsali smlouvu se stěžejním hráčem týmu, gólmanem Lukášem Hosnedlem
Foto: Mostečtí lvi
Sport

Most – Vedení Mosteckých lvů, kteří hrají 2. ligu ledního hokeje, sestavuje kádr na sezónu 2020/2021, pokouší se o posílení mužstva a jedná s hráči o nových smlouvách. „Téměř se všemi oporami týmu jsme již domluveni,“ říká sportovní manažer Lukáš Bednařík.

Jednu z prvních smluv podepsal čerstvě čtyřiadvacetiletý brankář Lukáš Hosnedl (1996), který v sezóně 19/20 byl poprvé v týmu a hned patřil mezi nejlepší brankáře celé soutěže. Byl velkou oporou a rozhodně přispěl k úspěchům celého týmu.

Odchytal téměř všechny zápasy. Ve statistikách patřil mezi nejlepší brankáře 2. ligy ledního hokeje. „Je to stěžejní hráč našeho týmu, na kterém chceme stavět budoucnost našeho týmu,“ shodlo se vedení spolu s manažerem a trenéry.

Všichni chtějí navázat na minulé úspěchy a patřit mezi nejlepší týmy 2. ligy jako dosud. Celý tým chce pokračovat v úspěchu z minulých sezón a rádi by bojovali o přední příčky ve 2. lize ledního hokeje a dotáhli sezónu do bojů o nejvyšší pozice celé soutěže.

Není jednoduché správně poskládat tým. „Zaměřujeme se hlavně na hráče z našeho regionu, aby měli vztah k našemu klubu,“ říká Vladimír Kubík, jednatel klubu. Důležité je mít správné složení hráčů v mužstvu, aby fungovala takzvaná týmová chemie, hlavně co se týče věku, schopností, dovedností a charakteru hráčů.

Úzce v této problematice mezi sebou spolupracuje vedení týmu (Vladimír Kubík) společně s manažerem (Lukáš Bednařík) a trenérem (Vladimír Machulda). Rovněž není jednoduché pro trenéry dát dohromady pracovní povinnosti hráčů a herní plán. Většina hráčů má své zaměstnání. V klubu se snaží do „A týmu“ zapojit juniory a tím je připravovat na soutěž dospělých a budovat si širší základnu týmu.

Aktuálně trenéři pracují na plánu letní přípravy týmu. Musí tréninky přizpůsobit aktuální situaci, která panuje, ale všichni věří, že to společně zvládnou. Všichni se těší na to, že se konečně potkají a hlavně si přejí nastoupit co nejdříve na led.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru