Útočník Richard Jarůšek pokračuje v černožlutém dresu. Podepsal novou smlouvu v Litvínově
Útočník Richard Jarůšek pokračuje v Litvínově. Foto: HC Verva Litvínov
Sport

Litvínov - Dvaadvacetigólový střelec z loňské sezóny bude pokračovat v černožlutém dresu i v nové sezóně. Vedení klubu se dohodlo s Richardem Jarůškem na nové smlouvě. Osmadvacetiletý nejproduktivnější hráč týmu uplynulého ročníku podepsal roční smlouvu.

Pro litvínovské fanoušky je to skvělá zpráva. Vedení klubu se podařilo udržet svého nejproduktivnějšího hráče a nejlepšího střelce z loňské sezóny. Osmadvacetiletý křídelník přišel na sever Čech před začátkem sezóny 2019/2020 ze Sparty Praha. Od úvodu soutěže patřil ke klíčovým hráčům litvínovské Vervy.

Urostlý forvard táhl Litvínov v celém ročníku Tipsport extraligy. S 38 kanadskými body se stal neproduktivnějším hráčem Vervy a 22 gólů ho vyneslo i do pozice nejlepšího střelce týmu a osmého nejlepšího střelce soutěže. Dosáhnout mety 22 branek v základní části se nikomu z litvínovských hráčů nepovedlo dlouhých šest sezón. Nový trenérský tým se tak bude moci opět opřít o služby střelce, který svou výkonnost dokazoval i v přechozích angažmá.

„Je to rozdílový hráč v nejlepších letech a jsme rádi, že u nás v klubu bude Ríša pokračovat v další sezóně,“ říká generální ředitel klubu Pavel Hynek.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru