Restart mosteckého fotbalu právě začal! Ve městě byl založen nový klub
Jan Skýpala. Foto: město Most
Sport

Most - Město Most se rozhodlo po dlouhých letech problémů ve fotbale k razantnímu kroku. V uplynulých týdnech byl založen nový klub, který slučuje stávající dva kluby ve městě: Mostecký fotbalový klub a TJ Baník Souš. Nově bude vystupovat jednotně pod hlavičkou FK Baník Most - Souš a bude se snažit pozvednout zašlou slávu mosteckého fotbalu.

Základním stavebním kamenem pro tento nový fotbalový projekt bude nový sportovní ředitel klubu, kterým byl s účinností od 1. června 2020 jmenován Jan Skýpala. Jeho fotbalová kariéra je spojena především s FK Teplice, kde působil od roku 2005 jako trenér mládeže, sportovní sekretář a také sportovní ředitel. Dále působil v uplynulých letech jako trenér mládežnických kategorií v Chomutově a v Ústí nad Labem. Je rovněž členem komise mládeže Evropské klubové asociace, předsedou komise mládeže Ústeckého fotbalového svazu a členem výkonného výboru téže organizace v kraji.

"Jsem velmi rád, že se podařilo získat takové jméno do našeho klubu. Pevně věřím, že je to začátek nové éry mosteckého fotbalu, ze které budeme mít všichni opět radost a podaří se nám znovu dosahovat sportovních úspěchů, a to od mládeže až po dospělé," říká náměstek primátora a současný jednatel nového fotbalového klubu Marek Hrvol.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru