OBRAZEM: Xterra Krušnoman Most: Na Matyldě a v okolí se konal terénní triatlon
Vendula Dušková v cíli. Foto: Oldřich Hájek
Sport

Most – Dvanáct set metrů plavání, 32 kilometrů na horském kole a deset kilometrů běhu. To čekalo na závodníky v hlavní kategorii na mostecké Matyldě při nedělním triatlonovém závodu Xterrra Krušnoman Most.

Závodilo se také v dětských, juniorských a amatérských kategoriích. Vložený závod byl určený pro handicapované. Ti jej absolovovali v plavání, na handbiku místo horského kola a na vozíku s hůlkami místo běhu.

S nejlepším časem 2 hodiny, 16 minut a 14 vteřin proběhl cílovou páskou první Karel Dušek. Ženskou kategorii ovládla papírová favoritka Helena Karásková s cílovým časem 2 hodiny, 31 minut a 44 vteřin. Vloženou kategorii vyhrála po 48 minutách a 55 vteřinách sestra vítěze hlavního závodu Vendula Dušková, jinak závodní plavkyně.

Foto

Město Most přinese ze závodů videoreportáž.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru