OBRAZEM: Stovky lidí vyrazily na zážitkový běh nočním Mostem
Těsně před startem NN NIGHT RUN v Mostě. Foto: Oldřich Hájek
Sport

Most - Unikátní seriál nočních běhů zavítal znovu do Mostu. V sobotu od odpoledních hodin až do noci se tu konal NN NIGHT RUN.

Zážitkový běh zavedl sportovce z centra Mostu do parku Šibeník. Od odpoledních hodin nechyběly dětské závody 211 KIDS CUP, krátce před setměním potom startoval dvoukilometrový nezávodní Family run, následován pětikilometrovým charitativním Avon během za zdravá prsa.

Hlavní noční běh NN NIGHT RUN měl délku 10 kilometrů a závodníci s čelovkami museli zvládnout dva okruhy. „Závod v Mostě je ze série našich běhů nejtěžší,“ poznamenal ředitel nočního běhu Tomáš Pavel.

V plánu je letos sedm závodů po celé republice. Most byl první, za týden následuje Brno. V Ústeckém kraji se NN NIGHT RUN koná pouze v Mostě. Do města proto přijeli lidé z celého regionu.

Foto

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru