Verva posiluje v útoku. Do Litvínova míří útočník Lukáš Žejdl, rodák z Mostu
Lukáš Žejdl. Zdroj: HC Verva Litvínov
Sport

Litvínov - Verva posiluje v útočných řadách. Na sever Čech míří zkušený útočník Lukáš Žejdl. Vedení klubu se s rodákem z Mostu dohodlo na smlouvě do konce sezóny s roční opcí. Žejdl se do Litvínova vrací po patnácti letech.

Devětadvacetiletý forvard začínal s hokejem v nedalekém Mostě odkud přešel v dorosteneckých letech do Litvínova. Ve starším dorostu zamířil ze severu Čech do Slavie Praha. Právě ve Slavii se poprvé podíval do nejvyšší české soutěže. Působil také v mládežnických reprezentačních výběrech, ale na mistrovství světa se nikdy neprobojoval. Ze Slavie přestoupil urostlý útočník do Třince, kde působil dvě sezóny.

Poté strávil téměř čtyři sezóny v Mladé Boleslavi a v bruslařském klubu patřil ke klíčovým útočníkům. V loňské sezóně se přesunul do Hradce Králové. V extralize nastoupil do 390 zápasů, ve kterých vstřelil 82 branek a přidal 103 asistencí. Verva ve 193 centimetrů vysokém a 96 kilo vážícím útočníkovi získala silového hráče do svého kádru.

„Jsme rádi, že jsme se s Lukášem domluvili. Je to kluk z regionu a v Litvínově už působil v mládežnických kategoriích. Lukáš je silový útočník, který se nebojí chodit před branku. Má výbornou střelu, měl by nám přinést větší důraz v předbrankovém prostoru a zvýšit konkurenci v mužstvu,“ říká generální ředitel klubu Pavel Hynek.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru