Útočník Martin Havelka pokračuje v Litvínově
Foto: HC Verva Litvínov
Sport

Litvínov - Vedení litvínovského hokejového klubu HC Verva Litvínov se dohodlo s odchovancem Martinem Havelkou na nové dvouleté smlouvě. Dvaadvacetiletý útočník tak bude oblékat černožlutý dres i v následujících dvou sezónách.

Martin Havelka je odchovancem litvínovské mládeže. V klubu působí od svých hokejových začátků. Důrazný útočník byl pravidelným mládežnickým reprezentantem a zahrál si i na mistrovství světa do osmnácti let. Za A-tým debutoval v sezóně 2017/2018. Převážně ale působil v Chance lize v partnerských Litoměřicích. Za Vervu se výrazněji prosadil až v loňské sezóně, kdy odehrál 31 zápasů. Ve své kariéře odehrál za Litvínov 75 extraligových duelů s bilancí dvou branek a dvanácti asistencí. „Jsme rádi, že jsme se domluvili s Martinem na nové smlouvě. V první půlce sezóny předváděl velmi dobré výkony, ale přibrzdilo ho zranění. Věřím, že se bude posouvat dále,“ říká generální ředitel klubu Pavel Hynek.

 Havelkova hra je založená především na důrazu a agresivitě. V loňském ročníku si skvěle sedl s parťáky Filipem Heltem a Pawlem Zygmuntem, se kterými vytvořil nebezpečnou čtvrtou lajnu. Se sedmi body za gól a šest asistencí zažil nejlepší extraligovou sezónu. Díky svým výkonům si vysloužil novou dvouletou smlouvu. „Potěšilo mě, že Verva projevila zájem o mé setrvání v klubu. Je to můj mateřský klub a má srdcová záležitost, takže není nic víc, než hrát v Litvínově,“ říká útočník Martin Havelka.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru