Legenda pokračuje! Viktor Hübl se dohodl v Litvínově na nové smlouvě
Viktor Hübl. Foto: HC Verva Litvínov
Sport

Litvínov - Skvělá zpráva pro všechny litvínovské fanoušky. Vedení klubu se dohodlo s rekordmanem Viktorem Hüblem na novém ročním kontraktu. Velezkušený útočník tak nastoupí do své devatenácté sezóny v černožlutém dresu. „Jsme rádi, že se Viktor rozhodl pokračovat ve své bohaté kariéře. Bavili jsme se o jeho budoucnosti už v průběhu sezóny. Rozhodnutí bylo především na něm. Je to pro nás skvělá zpráva, že naše klubová legenda přidá další sezónu v našem dresu,“ říká generální ředitel klubu Pavel Hynek.

Dvaačtyřicetiletý veterán patřil i v uplynulé sezóně k nejlepším hráčům litvínovské Vervy. V základní části nastoupil do 51 zápasů, ve kterých vstřelil 14 branek a přidal 23 asistencí. S 37 body se stal nejproduktivnějším hráčem Litvínova v sezóně. To se mu povedlo již posedmé v kariéře.

Šikovný centr spojil většinu své kariéry s litvínovským klubem. Nová sezóna pro něj bude již devatenáctá v dresu Vervy. Uplynulý ročník TELH byl pro litvínovského forvarda speciální. Dokázal v něm překonat několik rekordů soutěže i klubu. S 691 body je aktuálně nejproduktivnějším hráčem v historii klubu, když v lednu překonal legendu Ivana Hlinku. „Je to velmi dobrá zpráva pro nás všechny a celou litvínovskou organizaci. O Viktorovi už toho bylo řečeno hodně. On je hráč, který je ikonou klubu a celé extraligy. Drží devět rekordů v nejvyšší soutěži, což hovoří za vše. Ve svém věku je velmi platný hráč na ledě i v kabině. Jsme moc rádi, že se Viktor rozhodl pokračovat a povede Litvínov jako kapitán i v další sezóně,“ říká hlavní trenér Vladimír Országh.

Pokračování Viktora Hübla je skvělé i pro Tipsport extraligu. Litvínovský útočník je aktuálně držitelem devíti rekordů v základní části soutěže. Odehrál nejvíce utkání, vstřelil nejvíce gólů, zaznamenal nejvíce hattricků, vstřelil nejvíce vítězných branek, rozhodl nejvíce prodloužení, dal nejvíce gólů v nájezdech, vstřelil nejvíce přesilovkových gólů, zaznamenal nejvíce bodů v přesilových hrách a v loňské sezóně v prosinci se stal i nejproduktivnějším hráčem v historii. Navíc dosáhl i dalšího milníku, když překonal rekord Richarda Krále v počtu bodů v samostatné historii nejvyšší české soutěže od roku 1938 v základní části.

Litvínovský veterán má aktuálně na kontě již 1220 extraligových zápasů, ve kterých vstřelil 394 branek a přidal k nim 484 asistencí. Na absolutní rekord Petra Lešky tak ztrácí 31 kanadských bodů. Překoná další milník ve své 24. extraligové sezóně? „Chtěl bych ještě s Litvínovem zažít něco pěkného. Bylo to celkem rychlé rozhodnutí i vzhledem k zájmu trenérů a vedení klubu. Mám chuť hrát, cítím se dobře, tak jsme si zase plácli a v Litvínově budu pokračovat i v další sezóně,“ říká na závěr Viktor Hübl.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru