Osm dětí s rodiči z azylového domu si užilo odpoledne na autodromu
Foto: Autodrom Most
Sport

Most - Letošní nabitá závodní sezóna mosteckého autodromu zastínila mnoho dalších aktivit, které se zde pravidelně dějí. Vedle kurzů bezpečné jízdy, motokár a volně přístupného dětského dopravního hřiště je to také charitativní činnost, kterou zaštiťuje Nadační fond AUTODROM MOST.

Na konci srpna na autodrom zavítala návštěva klientů Azylového domu pro rodiče s dětmi v Mostě. „V současné době je v našem azylovém domě dvanáct dětí různých věkových kategorií, pro které pořádáme volnočasové aktivity. Ty mají ukázat rodičům, jak mohou s dětmi trávit volný čas,“ uvedla Lenka Gajarská z azylového domu, který si klade za cíl pomáhat rodinám s dětmi, jenž se ocitly v náročné životní situaci spojené se ztrátou bydlení.

Díky této inciativě si mohlo osm dětí i se svými rodiči užít odpoledne na dětském dopravním hřišti, prozkoumat zázemí a boxy mosteckého autodromu a zblízka si prohlédnout závodní stroje.

Nadační fond AUTODROM MOST se dlouhodobě věnuje podpoře a sledování potřeb občanů města Mostu a jeho okolí. Například během jarní koronavirové krize věnoval roušky a dezinfekční prostředky. Pro zdravotnický personál COVID – ARO v nemocnici v Mostě a v Ústí nad Labem věnoval potravinové balíčky pro posilnění při náročných směnách, ale poslal také příspěvek pro zhruba 100 dětí a mladých sportovců do 18 let, kteří trénují fotbal v areálu Baníku Souš.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru