VIDEO: Skoro tři stovky šipkařů a 600 tisíc korun. Konal se velký finálový turnaj
Finále Jackpot Cupu. Foto: Oldřich Hájek
Sport

Proboštov - Desítky terčů, stovky hráčů. Spousta soustředění, ale i setkání přátel u oblíbené hry. V Proboštově na Teplicku se o víkendu odehrálo finále šipkařského poháru.

Dorazili hráči z celého Ústeckého i Libereckého kraje, skoro tři stovky závodníků. Ti se utkali zhruba o šest set tisíc korun, které se rozdělovaly mezi vítěze.

Pro tři tisíce korun si ale mohli přijít i vylosovaní hráči a hráčky, dohromady tři desítky šipkařů. A vyhodnocovali se i nejaktivnější sportovci. Nejvíce turnajů absolvoval František Čížek ze Žatce. Prakticky každý druhý den během roku odehrál jeden, aby se dostal na výsledné číslo 173.

Více v naší reportáži.

https://www.youtube.com/watch?v=VsExKxmZMN4

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru