VIDEO: Ve sportovní hale mají efekty používané v hollywoodských filmech. Házená teď bude ještě atraktivnější!
Předzápasová show v mostecké sportovní hale. Foto: Mistral TV Produkce
Sport

Most – Fanoušci mosteckých házenkářek viděli ve sportovní hale první velkou světelnou i pyrotechnickou show, která předcházela důležitému utkání. Připravovala se dva týdny a jen v o něco menší míře bude k vidění před dalšími domácími zápasy.

Nové osvětlení a ozvučení, na jejichž pořízení se podílelo město Most, mají do haly přilákat další diváky. K pěknému zvuku a osvětlení se přidávají také pyrotechnické efekty, jejichž plameny dosahují do tříapůlmetrové výšky. „Zakoupila je naše společnost od profesionálních pyrotechniků. Používají se při natáčení akčních filmů, používají se běžně na Barrandově i v Hollywoodu. Je to rakouská výroba a splňuje všechny požadavky na protipožární bezpečnost a použití tam, kde je velké množství lidí,“ popisuje ředitel Sportovní haly Most Petr Fománek, který si režii první velké show vzal na sebe.

https://www.youtube.com/watch?v=1bn60KlmHjE

I v dalších zápasech se mají diváci na co těšit. „Nebude to samozřejmě úplně takhle veliké jako to bylo v rámci kvalifikace na evropský pohár, protože jsme měli přidané světelné efekty ještě od dodavatelské firmy. Ale nebál bych se říct, že na osmdesát procent to bude ve stejném stavu, jako to viděli lidé teď,“ dodává Petr Formánek.

Ve sportovní hale se tak chtějí přiblížit předzápasové show známé z jiných sportů, hlavně z hokeje. K tomu si připočítejte další program před zápasem a rovnítkem je skvěle strávené odpoledne a podvečer při atraktivní události.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru