V mosteckém Středisku volného času se utkali hráči non-stop turnaje ve stolním hokeji
BHC Most: 24 hodin stolního hokeje. Foto: Jakub Hasil
Sport

Most, Pečky – Stovka hráčů a hráček, především z Mostu a okolí, se ve Středisku volného času Most vystřídala u herních stolů při akci 24 hodin stolního hokeje. Největší zájem byl o billiard-hockey šprtec, v němž ti nejvytrvalejší zvládli i třicet pět zápasů, což představuje více než čistých deset hodin hry.

Vítězem se stal Michal Justra, v kategorii juniorů byl nejlepší Jan Matuščín, nejlepším starším žákem byl Marek Těšitel a nejlepším žákem mladším pak Dalibor Sem. V kategorii žen zvítězila Valentina Grimmová. Netradičně byla do programu zařazena také čtyřhra, s níž si nejlépe poradila dvojice otec Jozef a syn Jan Matuščínovi. Vložené turnaje v air-hockeyi a v táhlovém hokeji Chemoplast měli stejného vítěze – Lukáše Doležala. Akce byla podpořena v rámci projektu České unie sportu „Tipsport Sportuj s námi“.

V Pečkách se hrálo o mistrovské tituly v táhlovém hokeji Chemoplast. Turnaj měl letos slabší obsazení, řada předpokládaných účastníků se omluvila. Také mostecký stolní hokej měl pouze dva zástupce. Oba se ale zapsali výrazně do výsledkové listiny. Kateřina Doležalová zde získala svůj první titul mistryně republiky. Lukáš Doležal byl při premiéře v kategorii mužů třetí. Společně s brněnským Ladislavem Šustáčkem pak jako družstvo Lightnings ovládli týmovou soutěž.

VÝSLEDKY

24 hodin stolního hokeje – billiard-hockey šprtec (kat. Expres) – 1. Michal Justra, 2. Matyáš Vaníček, 3. Jan Matuščín (všichni BHC StarColor Most), atd.
24 hodin stolního hokeje – billiard-hockey šprtec - čtyřhra – 1. Jozef a Jan Matuščínovi, 2. Oliver Čermák a Dalibor Sem, 3. Matyáš Vaníček a Marek Těšitel, atd.
24 hodin stolního hokeje – air-hockey (kat. B) – 1. Lukáš Doležal (Black Sharks Most), 2. Jakub Svoboda, 3. Lukáš Doležal (oba SVČ Most), atd.
24 hodin stolního hokeje – táhlový hokej Chemoplast (kat. B) – 1. Lukáš Doležal (Black Sharks Most), 2. Karel Racek (Seny-Oři), 3. Ladislav Hegedüs (Most), atd.
Mistrovství ČR - Pečky – táhlový hokej Chemoplast – 1. Ladislav Šustáček (SHL Brno), 2. Karel Racek (Seny-Oři), 3. Lukáš Doležal (Black Sharks Most), …, 14. Kateřina Doležalová (Lejdýs Most), atd.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru