VIDEO: Na mosteckých kurtech hrají mladé tenisové naděje z 18 zemí, jde o prestižní turnaj
Tenisový turnaj na mosteckých kurtech. Foto: Oldřich Hájek
Sport

Most - Na mosteckých tenisových kurtech běží až do neděle prestižní turnaj Most Open 2022 pro mladé hráče. Jde o turnaj jedničkové kategorie pro tenistky a tenisty do 14 let. Kvalita hráčů je na nejvyšší úrovni, která může být.

„Takových turnajů v Evropě moc není. Máme tady 18 států z celého světa. Nejvzdálenější účastník je z Číny,“ uvedl ředitel turnaje Libor Tačner.

V Mostě je od 2. do 8. května 64 tenistek a 64 tenistů z několika zemí. Finálové zápasy jsou naplánované na neděli.

https://www.youtube.com/watch?v=L3WSnN_PjGo

Letos se poprvé turnaj hraje jako Memoriál Jaroslava Tačnera. Jaroslav Tačner byla jedna z největších tenisových osobností Mostu, tři desítky let dělal předsedu místního klubu. Most se za tu dobu stal dějištěm mnoha významných tenisových klání. Jaroslav Tačner zemřel ve věku nedožitých 72 letech v loňském roce.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru