Mostečtí Painbusters mají za sebou další víkend plný softballu
Foto zdroj: Painbusters Most
Sport

Most - Uplynulý víkend se představily na softballových stadionech hned čtyři týmy mosteckých Krotitelů bolesti. Na domácím hřišti nejprve v sobotu muži hostili v extraligovém odloženém zápase hráče pražského Spectra, v neděli pak junioři přivítali v extralize Žraloky z Ledenic.

Zatímco muži se rozešli s Pražany po výsledcích 4:7 a 4:2 smírně, junioři nestačili na silné Ledenice ani v jednom utkání a odnesli si dvě porážky.

Žáci Mostu vyrazili naopak do Žraločí zátoky v Ledenicích ke druhému kolu žákovské Superligy do 13 let, spolu s dalšími pěti týmy. Nadšení a bojovnost mladého mosteckého týmu byly příkladné. Představovali se noví nadějní hráči, včetně nadhazovačů a celý víkend byl pro kluky jedna velká zkušenost.

Ženy bojovaly tentokrát ve 2. lize proti týmům Tempo Praha a SC Čechie Praha, čímž zakončily první polovinu základní části 2. ligy. Přestože byl tento víkend pro ženský tým bez výhry, je nutno podotknout, že ve třech ze čtyř zápasů byl rozdíl pouze jedno až dvou bodový. Vskutku vydařeným momentem byl začátek třetí směny v jednom ze zápasů proti Tempu, kdy děvčata vyrovnala stav z 10:1 na 10:10, čímž se těsně přiblížila výhře.

Softballový kolotoč pokračuje nadcházející víkend doma na Ovčíně turnajem Coachballu hráčů do 11 let. Muži vyrážejí na moravské turné do Kunovic a Břeclavi.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru