Most - V akci byly o víkendu hned dva týmy Painbusters. Žáci do 13 let se představili na svém dalším turnaji Superligy ČR, tentokrát v Praze na hřišti JOUDRS a A tým mužů přivítal v extralize doma v areálu na Ovčíně pražské duo Tempo a Joudrs.

Mladý, tvořící se tým žáků Mostu, s novým trenérem Martinem Vybíralem, jak je jeho zvykem, bojoval ze všech sil a snažil se potrápit své silné a starší soky. Nejkvalitnější a nejcennější zápas odehráli žáci Painbusters v neděli, kdy, přestože oslabeni proti sobotě o pět hráčů ( zranění, úpal …),dokázali vzdorovat tradičně silným Hrochům z Havlíčkova Brodu až do samotného závěru zápasu a těsně podlehli 7:8. Velkým pozitivem do budoucna jsou pak velmi dobré výkony mladých nadhazovačů Vybírala a Smetánky, kteří se dokázali prosadit a vysloužili si obdiv spoluhráčů a pochvalu trenérů.

Muži Painbusters v extralize ČR bojují v základní části soutěže o postavení v nadstavbě. Do konce základní části chyběla 3 kola, a tak se s napětím očekával souboj s týmy na sousedních příčkách tabulky. Tempo Praha, vedené velezkušeným nadhazovačem Jiřím Brabcem, odehrálo velmi kvalitní první utkání a po drobných zaváháních obrany Mostu odskočilo po páté směně na rozdíl 5:1.

Painbusters ale zbraně nesložili a v dohrávce zápasu se jim podařilo skóre srovnat a posunout tak utkání do prodloužení. Pověstný krůček ale nepřišel, a tak soupeř zvítězil 6:5. Druhé klání už bylo plně v režii domácích Krotitelů, kteří si pohlídali celý průběh i konečný výsledek7:4. Na Nadhozu se představili za Most bratři Adam a Vojtěch Buchnerovi a ve trojici je zdatně doplnil Jan Strolený.

V neděli byl scénář podobný. Joudrs Praha s nadhazovačem Pokorným hráli bezchybně v obraně a přes tlak mosteckých pálkařů dokázali udržet čisté konto a výsledek 4:0. Druhé klání bylo mosteckou exhibicí a směnu po směně narůstal náskok ve prospěch domácích. Konečný výsledek 9:3 znamenal víkendový zápasový účet 2:2 a pátou příčku v tabulce před posledním kolem základní části, ve kterém se v Mostě v sobotu 25. 6.2022 představí Hroši z Havlíčkova Brodu.

Příští víkend hostí doma mostečtí junioři v extralize týmy Kunovic a Joudrs Praha. Přijďte odpoledne od 15 hodin fandit a podpořit Painbusters.

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru