Klub freestylového lyžování otvírá tréninkovou jednotku pro nejmladší zájemce v areálu Jumpark Matylda
Foto: Jumpark Matylda
Sport

Jsme nově vznikající krušnohorský lyžařský Tým ORE SKI pod Klubem freestylového lyžování Most z.s. Naším cílem je vytvořit zábavné prostředí pro ty nejmenší a kvalitní tréninkové zázemí pro závodní i rekreační lyžaře. Specializujeme se na mladé freestyle disciplíny SLOPESTYLE a BIG AIR.

Momentálně hledáme nové členy do dvou našich skupin. ORE SKI TEAM je sportovní tréninková skupina, v první řadě připravující mladé sportovce od 10 let, pro jejich závodní kariéru. Mimo to se k nám může přihlásit kdokoliv se zájmem o freestyle lyžování, nehledě na věk a zkušenosti. Jediným kritériem je lyžování na pokročilé úrovni.

Skupina SKIDS je prostor pro děti od 6 do 10ti let. Ve SKIDS se chceme hlavně dobře bavit a formou her přirozeně rozvíjet pohybové schopnosti a dovednosti ze zaměřením na všeobecné lyžování.

Foto

Obě naše skupiny mají celoroční režim a jsou vedeny našimi kvalifikovanými trenéry. Skupinu ORE SKI vede Pavel Pleskač a Martin Kavka a skupinu SKIDS Tomáš Hašek. Zimy trávíme převážně v Krušných horách. Letní sezóny zejména v Jumparku na mostecké Matyldě, kde máme skvělé zázemí a podmínky, pro všechny naše aktivity.

Pokud byste měli zájem přihlásit se do skupiny ORE SKI – věk 10+ můžete se přijít zapsat přímo na trénink, a to pondělí a středa od 17:00.

Pokud by byl zájem o SKIDS skupinu, první trénink a nábor proběhne 5. 7. 2022 od 17:00 v areálu Jumpark Matylda.

Pro více informací nás kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo na tel. 739 224 625.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru