Mostecká badmintonistka Dobiášová přivezla z Arnhemu evropské zlato
Foto zdroj: Super Stars Most
Sport

Arnhem (Nizozemsko) – Veronika Dobiášová v dresu týmu MESA Evolve vybojovala zlatou medaili při European Sports Company Games 2022. Členka badmintonového klubu Super Stars Most se stala jednou z hlavních opor maltského týmu, když v každém utkání nastupovala do dvouhry žen a třikrát také do smíšené čtyřhry.

Ze všech svých zápasů odešla vítězně. Závěrečné skóre rozhodlo o vítězství týmu MESA Evolve v základní skupině před týmy CNRS – HDG 1, ZF Friedrichshafen AG a Sanofi Aventis Deutschland GmbH. Další skupinu postupujících potom ovládli beze ztráty bodu a přes Hamburger Hafen AG 1, EDF SED France 1, Ergosports postoupili do finále.

Finále proti německému soupeři Lufthansa Sportverein Hamburg e.V. vyhráli a radovali se po bronzu z rakouského Linzu v roce 2019 z evropského zlata. Her se v holandském Arnhemu účastnilo více jak 3.300 sportovců v 21 sportovních odvětvích. V roce 2023 bude evropský šampionát hostit francouzské Bordeaux.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru