Tři desítky dětí si přišly vyzkoušet, jaké by to bylo hrát v Mostě hokej
Pojď hrát hokej v Mostě. Foto: Oldřich Hájek
Sport

Most - Více než tři desítky dětí přišly v doprovodu rodičů na náborovou akci Pojď hrát hokej pořádanou hokejovým klubem Mostečtí lvi ve spolupráci s Českým svazem ledního hokeje.

Jedná se o akci, při které mají děti unikátní příležitost seznámit se s ledním hokejem a vytvořit si svůj prvotní hokejový zážitek. „Dětem předvedeme kouzlo ledu, které je specifické. Snažíme se dětem ukázat, jak se na ledě pohybovat, jaké pomůcky a dovednosti se tam dokážou provádět, aby k tomu získaly vztah,“ říká hokejový trenér Jaroslav Linet.

Trénink na ledě začal exhibicí hráčů ročníku 2015, kteří následně zůstali a zapojili se do tréninku. Ten byl rozdělen na stanoviště s různou činností.

Náborové akce se zúčastnilo 31 malých zájemců o hokej. Kromě 28 chlapců vyrazily na ledovou plochu také tři dívky. Co rodiče od hokeje u svých dětí očekávají?

V rámci projektu Pojď hrát hokej se v republice doposud uskutečnilo deset Týdnů hokeje, kterých se zúčastnilo 37 tisíc dětí. Pravidelně se koná na více než 140 místech.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru