Mostecké hráčky na turnaji v Peru! Veronika hrála v půjčených botách a s cizí raketou, aerolinky jí ztratily kufr
Veronika Brožkovcová a Veronika Dobiášová. Foto: SuperStars Most
Sport

Lima (Peru) – Veronika Dobiášová a Veronika Brožkovcová zahájily své turnajové putování v jihoamerickém Peru. Před pěti lety vybojovala na turnaji International Series v Peru Veronika Dobiášová svou první medaili na světovém okruhu dospělých. Turnaj International Challenge se ale nesl ve stínu ztraceného zavazadla.

Přestože po příletu zbývalo do startu v turnaji ještě několik dní, ztracené zavazadlo se do Peru včas nedostalo a Veronika Dobiášová musela odehrát duel proti Sophii Nong (Kanada) ve vypůjčené obuvi, oblečení a s cizí raketou. Na turnaji této výkonnostní kategorie se s vypůjčeným vybavením prostě vyhrát nedá, a tak se musela Dobiášová s turnajem rozloučit po setech dvakrát 13:21.

Zavazadlo se nakonec našlo v kolumbijské Bogotě a bylo nutné vyřešit přemístění do Peru. Veronika Dobiášová s Veronikou Brožkovcovou startovaly ještě ve čtyřhře žen, kde v prvním kole podlehly dvojici Romina Fregoso, Miriam Jacquelin Rodriguez Perez (Mexiko) 8:21, 14:21 a právě Mexiko je dalším cílem jejich cesty.

Čas zbyl ale i na návštěvu zajímavých míst v Limě a okolí andského města Cuzco. Obě hráčky se vydaly na Duhové hory do nadmořské výšky 5.000 m nebo na ledovcové jezero Humantay.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru