ESPORT: Most drží třetí příčku v tabulce ligy Rehoc!
Ilustrační foto
Sport

Most - Mostečtí esport hokejisté se pomalu připravují na blížící se play-off v lize Rehoc 3v3. Reprezentanti města Mostu v esportovém odvětví se zatím drží na 3. místě. V základní části jim chybí odehrát již pouze čtyři zápasy s předposledním soupeřem v tabulce s názvem Czech Beast.

Play-off poté začne klasickou vyřazovací částí, která dospěje až do semifinále a finále. Vítěz poté získá pohár. V esportu proběhne během roka několik sezón v různých ligách, ve kterých hráči bojují o lepší umístění a v následném play-off o již zmíněný pohár.

Nejlepším hráčem klubu je zatím Jan Bohata, který si připsal za 24 zápasů již 60 branek a 54 asistencí (2. nejlepší hráč ligy). Druhým nejlepším hráčem týmu je Tomy Urby, který má na svém kontě 42 branek a 50 asistencí (4. nejlepší hráč ligy). Klub se může také pochlubit s novým desingem klubových dresů, na kterých je více černé a bílé, ale naopak nechybí ani barva města Mostu - Modrá.

Neznáte ještě klub MOSTEČTÍ LVI - ESPORT?

Jedná se o nově založený klub, který před pár týdny začal reprezentovat město Most a hokejový klub MOSTEČTÍ LVI. Samotné reprezentování schválil předseda klub MOSTEČTÍ LVI Lukáš Bednařík společně s primátorem města Mostu Janem Paparegou, oba klubu popřáli mnoho úspěchů.

Výkony, výsledky a zajímavosti z mosteckého esportového klubu, naleznete na oficiálním facebooku nebo instagramu klubu. Živé zápasy, pak můžete sledovat na klubovém YouTube v odkazech níže.

SOCIÁLNÍ SÍTĚ KLUBU MOSTEČTÍ LVI - ESPORT:

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru