Nedžad Zinhasovič je další posilou Mostu, týmu už pomohl k sobotní remíze
Ředitel klubu Jan Skýpala (vlevo) a nová posila. Foto: Oldřich Hájek
Sport

Most - Týden před zahájením jarních odvet hlásí Most další posilu, kterou je ex-vlašimský a ex-slávistický Nedžad Zinhasovič.

Po ukončení smlouvy ve druholigové Vlašimi se Mostu podařilo angažovat talentovaného 22letého záložníka Nedžada Zinhasoviče, který do klubu přichází pomoci se záchranou ČFL. Někdejší odchovanec Slavie Praha a Motorletu v kariéře odehrál již 73 zápasů ve 2. lize postupně ve Vyšehradu a ve Vlašimi. V květnu 2022 bojoval za Vlašim o postup do nejvyšší soutěže ve dvou zápasech baráže proti FK Teplice. S fotbalem začínal v Čechii Smíchov, dále prošel Motorletem a do profesionálního fotbalu vstupoval z dorostu pražské Slavie.

Na podzim 2022 s výjimkou jednoho utkání figuroval ve všech zápasech Vlašimi včetně pohárového utkání MOL Cupu proti našemu klubu, které Vlašim v září vyhrála výsledkem 4:1. Před startem jara však hledal novou výzvu a přistoupil na nabídku Baníku Most-Souš a souhlasil s jarním angažmá na severu Čech.

V našem týmu by se měl zařadit do záložní formace a pomoci s ofenzivní potencí. Zinhasovič je v pořadí pátou posilou Mostu v zimním přestupovém období. Klub tak potvrzuje ambici zachránit soutěž ČFL.

V sobotním utkání pro Slavii Karlovy Vary na trávníku v Bečově byl autorem vyrovnávacího gólu. Zápas skončil 1:1.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru