Mladá Mostečanka boduje v gymnastice, medaile vozí ale i z jiných sportů
Markéta Hofmanová. Foto: archiv rodiny
Sport

Most – Desetiletá Markéta Hofmanová se věnuje gymnastice prakticky polovinu svého života. Pod vedením svých trenérek nasbírala v mosteckém oddílu již řadu medailí a pohárů.

Zatím největšího úspěchu dosáhla nyní v červnu na Mistrovství ČR v gymnastice, které se konalo v Ostravě.

I když ze dvou kvalifikačních závodů postupovala „až“ z 15. místa, skvělým výkonem nakonec ve velké konkurenci 48 závodnic vybojovala ve své kategorii nádherné čtvrté místo.

Jejím velkým vzorem byla a stále je paní Věra Čáslavská, se kterou se osobně setkala na závodech v Děčíně. „Markétka je sportovec tělem i duší a už přinesla medaile i z jiných sportů, naposledy z plavání,“ říká její maminka Martina.

2606mcr1

A nežije jen sportem. „Kromě tréninků, které má čtyřikrát týdně, chodí třetím rokem do ZUŠ na hodiny zobcové flétny,“ dodává maminka.

Teď už se nadějná sportovkyně i hudebnice těší na prázdniny a před nimi i na vysvědčení. Na něm, jak doufá, budou opět samé jedničky.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru