Nehorázný čin! Neznámá osoba rozsypala hřebíky na trať sobotního Krušnohorského poháru
Na závodní trať kdosi rozsypal tyto hřebíky.
Sport

Krupka - Se životy jezdců hazardoval neznámý pachatel. V sobotu sobotu 22. července rozházela neznámá osoba či osoby na trati závodů do vrchu z Krupky na Komáří hůrku nemalé množství hřebíků.

Naštěstí se trať vždy před závodem kontroluje, proto byly hřebíky nalezeny a pořadateli všechny posbírány. Hřebíky byly rozhozeny na trati na čtyřech místech, vždy v zatáčkách, podle organizátora závodů, v těch nejnebezpečnějších.

Auto, které najede v normální rychlosti na úsek posetý hřebíky, se stane ihned naprosto neovladatelným a může vylétnout ze silnice, natož závodní vůz ve vysoké rychlosti. Jezdcům tak hrozilo smrtelné nebezpečí.

„Nechápu to, někteří jedinci to asi nemají v hlavě v pořádku, na fotografii je jen tak čtvrtina toho, co pořadatelé posbírali ve čtyřech zatáčkách před prvním sobotním tréninkem. Čin jsme nahlásili policii jako obecné ohrožení. Jsem zhnusen, jak něco takového může někdo udělat,“ uvedl Vladimír Krajčí, organizátor závodů Krušnohorský pohár.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru