Mostecké házenkářky měří síly s evropskými soupeři, přípravné zápasy budou hostit až do neděle
Foto: Jan Pimper
Sport

 

Most - Letní příprava mistrovských házenkářek DHK Baník Most je letos ve znamení měření sil s těžkými soupeři z celé Evropy. Pokračuje i během nadcházejícího víkendu zápasy proti holandskému Dalfsenu a následně německému Zwickau.

„Páteční střetnutí s Holanďankami z Dalfsenu pro nás bude mít trochu zvláštní nádech, protože je možné, že se s nimi možná na podzim utkáme v rámci Poháru EHF. Ani sobotní střetnutí nebude nijak lehké, protože Zwickau patří mezi velmi dobré týmy druhé bundesligy,“ připomněl trenér mosteckých házenkářek Peter Dávid.

Jeho tým zvolil záměrně náročnou přípravu, protože se kromě další ligové sezony chystá také na účast v evropském Poháru EHF, kam byl nasazen do druhého kola. V srpnu už Černí andělé odehráli přípravné zápasy proti bundesligovému vicemistrovi z Thüringeru, za sebou mají i mezinárodní turnaj Českého porcelánu Dubí, kde změřily síly s ruskou Zvezdou Zvenigorod a francouzským Nantes. Krátce nato v mostecké sportovní hale hostili házenkářky z rumunské Kluže.

1808hazena

Foto: Jan Pimper

Přípravné zápasy se ale netýkají jen ženského týmu Baníku, před sezonou se sehrávají také dorostenky. Ty měly možnost se také utkat se svými vrstevnicemi z Thüringeru a o víkendu je čekají další přípravné zápasy.

I v tomto případě platí, že na všechna přípravná utkání Černých andělů je v mostecké sportovní hale dobrovolné vstupné.

VÍKENDOVÝ PROGRAM HÁZENKÁŘEK

Pátek 18. 8.

14:45 Most – Zlín (dorostenky)
17:00 Most – Dalfsen (ženy)
19:30 Zwickau – Zlín (ženy)

Sobota 19. 8.

14:00 Slavia - Zlín (dorostenky)
16:00 Most - Zwickau (ženy)
18:30 Dalfsen – Zlín (ženy)

Neděle 20. 8.

12:00 Slavia – Most (dorostenky)
14:00 Dalfsen – Zwickau (ženy)

Autor: Jan Pimper

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru