Rodinné stříbro – Czech Truck Prix: Již tento víkend zažijete v Mostě atmosféru evropského šampionátu tahačů
Vypadá to jako oblečení, ale jde o zdařilý bodypainting. I to k závodům tahačů patří. Foto: Olga Markuzziová
Sport

Ústecký kraj - O víkendu zažije Most opět báječnou atmosféru prestižního podniku mistrovství Evropy závodních tahačů FIA European Truck Racing Championship. Špička evropských jezdců, mezi nimi i severočeský závodník Frankie Vojtíšek, se začne již v průběhu čtvrtka sjíždět na mostecký autodrom.

V pátek 1. září Mostem projede divácky oblíbená spanilá jízda tahačů, spojená s autogramiádou jezdců a kulturním programem. Časový harmonogram spanilé jízdy je v 16.45 hodin odjezd trucků z autodromu, v 17.05 hodin příjezd na 1. náměstí v Mostě, v 17.50 hodin odjezd trucků z náměstí zpět na autodrom. V sobotu 2. září od 8.45 do 18.05 hodin a v neděli 3. září od 8.30 do 17.35 hodin proběhnou na autodromu samotné závody.

Součástí programu podniku Czech Truck Prix bude i The Most Truck Festival. S akcemi pro všechny truckery, spediční, dopravní společnosti a milovníky kamionů, ale také s přehlídkou a spoustou zábavy pro širokou veřejnost.

Součástí víkendového programu bude i show kamionů, Monster Truck Show, kaskadérská show, autogramiáda jezdců ETRC, spanilá jízda historických vozů, RC modelů trucků, soutěže, například v páce, provazu, či ve valení pneumatiky. V sobotu jsou od 18.30 hodin připraveny koncerty skupin Schlak a Cumbal. Chybět nebudou ani krásné Grid Girls.

Dále se můžete těšit na spoustu stánků a prezentací spedicí a služeb, showroom prodejců kamionů či návěsů a nástaveb a spoustu dalšího.

Trucky jsou stříbrem

Czech Truck Prix 2017 patří do projektu „Rodinné stříbro“ Ústeckého kraje. Jedná se o projekt, který vznikl v zájmu udržení kontinuity a zachování nejvýznamnějších akcí celokrajského i nadregionálního významu, Ústecký kraj se na nich podílí poskytnutím finanční podpory, v některých případech i formou spolupořadatelství. Kraj má zájem identifikovat se s aktivitami uvedeného druhu a pomoci tak zachovat i dále předávat tradice.

Program závodního víkendu najdete zde.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru