Takto může vypadat nový skokanský areál na Matyldě
Vizualizace: NE2D PROJEKT
Sport

Havraň, Most – Provozovatelé skokanského areálu Jumpark určeného pro akrobatické sporty, který najdete na bývalém koupališti v Havrani, ukázali vizualizaci nového projektu Jumpark na Matyldě.

Jde o možnost, kam přestěhovat jedinečné sportoviště, které má daleký přesah mimo okres Most. „Stávající areál už nejsme schopni udržovat. Molitanový dopad se neosvědčil a chátrá na slunci. Tak jsme se rozhodli přestěhovat můstek, trampolíny s molitanovou jámou a raily na mosteckého jezero Matylda,“ uvádějí provozovatelé areálu důvody, proč hledají nové místo.

Zatím je čekají potřebná jednání a projektová dokumentace. Mají hotovou vizualizaci od projekčního ateliéru NE2D PROJEKT, která ukazuje, jak by mohlo sportoviště na břehu jezera vypadat. V novém areálu, pokud vznikne, by byly zachovány všechny akce, na které jste byli zvyklí ze starého sportoviště, tedy závody, ale třeba i dětské dny.

Jumpark v Havrani zůstává stále otevřený, vstup si tam můžete domluvit třeba přes telefon. Kontakty najdete na facebookových stránkách Jumparku zde. Můžete se tam podívat i na další vizualizace plánovaného areálu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru