Od Fotbalové školy k Mosteckému fotbalovému klubu
Ilustrační foto
Sport

Most - Sport patří jednoznačně mezi volnočasové aktivity, které dětem a mládeži pomáhají smysluplně naplňovat jejich čas a jsou tak prevencí proti sociopatologickým vlivům. V Mostě je nabídka sportovních klubů tradičně široká a pestrá. Stovky dětí a mládeže se v našem městě věnují i světově nejpopulárnějšímu sportu – fotbalu. O ně pečují v Mosteckém fotbalovém klubu.

Mostecký fotbalový klub, tehdy ještě pod názvem Fotbalová škola (název pak změnil ještě několikrát), byl založen v roce 1991. Spolupracoval s prvoligovým klubem FK Teplice, později s FK Baník Most (v té době FK SIAD Most). V roce 2012 se zakladatelem stává statutární město Most, roku 2014 dochází k přejmenování na Mostecký fotbalový klub a v roce 2016 ke spojení a přechodu fotbalistů FK Baník Most 1909 do Mosteckého fotbalového klubu.

Tak vznikl klub, který se stará o desítky mládežnických družstev.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru