OBRAZEM: Verva podruhé za sebou doma vyhrála! Vyhraje i potřetí?
Foto: Lukáš Ondroušek
Sport

Litvínov - Verva přivítala na domácím ledě Hradec a celý zápas byl velmi napínavý až do poslední třetiny. Petrásek vychytal tolik střel Hradce, že neměli šanci.

Zápas pro něj tedy skončil s nulovým skórem golů. Za to Litvínov se předvedl a nasázel Hradci tři branky, a tak tři body zůstaly doma. Další zápas se odehraje doma s Olomoucí, a to v neděli 17. září 2017 od 17:20.

HC Verva Litvínov - Mountfield HK 3:0 (0:0, 0:0, 3:0)

BRANKY: 52. Sörvik (J. Černý), 58. J. Černý (F. Lukeš), 59. Trávníček (Nicholls)

HC Verva Litvínov - Petrásek (Kantor) – Baránek, Dietz, Sörvik, Z. Sklenička, Kubát (A), Gula, L. Doudera – J. Černý, F. Lukeš, V. Hübl (A) – Jánský, M. Hanzl, Nicholls – Trávníček (C), Gerhát, M. Hořava – J. Doležal, Válek, Jurčík.

Mountfield HK - J. Sedláček (J. Pavelka) – Gregorc, Cibulskis, Graňák, F. Pavlík, Vydarený, Pláněk, Rosandić – Šimánek, Džerinš, Köhler (A) – Červený, Koukal (A), Jarůšek – Vopelka, Kukumberg, Jaroslav Bednář (C) – Miškář, Zigo, J. Dvořák.

Rozhodčí: O.Hejduk, R.Svoboda, T.Brejcha, J.Frodl

Diváci: 4485

Fotogalerie

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru