Most - Novou sezonu začaly mostecké házenkářky úspěšně, po dvou výhrách na Slovensku se konečně v sobotu 16. září poprvé představí na domácí palubovce. Ve třetím kole MOL ligy hostí tým Zlína.

„Když nepočítám přípravná utkání, tak jsme před domácím publikem nehráli od finále se Slavií, tedy bezmála čtyři měsíce. Velmi se proto na toto utkání těšíme. Věřím, že diváci jsou po házené hladoví a my jim proto chceme nabídnout rychlou, atraktivní házenou,“ uvedl trenér Černých andělů Peter Dávid. „Návštěvnost na ligu bude určitě větší než na přípravných zápasech. Moc se na první domácí zápas těším, mám ráda zdejší atmosféru, je vždycky vynikající,“ doplnila slova trenéra kanonýrka Černých andělů Simona Szarková.

Do mostecké sportovní haly míří celek Zlína, se kterým mají Černí andělé velmi dobrou bilanci vzájemných zápasů. „Zlín patří mezi týmy, které nám herně sedí, ale ačkoli jsme v tomto utkání favoritem a této role se rozhodně nezříkáme, jsme si zároveň velmi dobře vědomi síly soupeře, který patří mezi kvalitní česká družstva,“ připomněl trenér Dávid.

Černí andělé nastoupí v sobotu v prakticky totožné sestavě, v jaké se představili během prvních dvou úspěšných kol MOL ligy na Slovensku. „Po zdravotní stránce jsme na tom o něco lépe, stále sice nemůžeme počítat se startem Sáry Kovářové, naopak je velmi pravděpodobné, že se do sestavy vrátí Veronika Mikulášková,“ naznačil trenér.

(pim)

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru