OBRAZEM: Národní tým fotbalistek se v Ústí utkal s Němkami
Český tým. Foto: Lukáš Ondroušek
Sport

Ústí nad Labem - Na fotbalovém stadionu v Ústí nad Labem se konal fotbalový svátek, když po fotbalové reprezentaci na stadionu přivítali také ženskou fotbalovou reprezentaci. Ta se v boji o kvalifikaci na mistrovství světa střetla s velmi dobrými Němkami a opravdu se bylo na co dívat.

Ženy trénuje velmi známý fotbalový trenér Karel Rada. Ihned v úvodu zápasu je dvakrát zachránila domácí gólmanka Votíková, která chytila dvě vyložené šance Německa. Ve druhém poločase, i přes veškerou snahu českých hráček o vynikající výkon, bohužel padl vlastní gól, který si připsala Bartoňová. Tím zápas také skončil, ale diváci i přes to nesmutnili a odcházeli ze stadionu s úsměvem na tváři a velkými pochvalami k národnímu družstvu žen za jejich podaný výkon.

Česká republika - Německo 0:1 (0:0)

BRANKY: 51. Bartoňová (vlastní)

Žluté karty: 17. Krejčiříková (CZE), 61. Sedláčková (CZE), 73. Kožárová (CZE) – 90+2. Huth (GER)

Česká republika - Votíková – Vyštejnová, Bertholdová, J. Sedláčková, Bartoňová – Svitková, Krejčiříková – Divišová (65. Cahynová), Nepokojová (78. Szewieczková) – Kožárová (87. Chlastáková), Voňková. Náhradníci: Vaníčková – N. Sedláčková, Dlasková, Cahynová, Kladrubská, Szewieczková, Chlastáková.

Trenér: Karel Rada.

Německo - Benkarth – Maier, Hendrich, Peter, Simon – Laudehr (61. Blässe), Marozsan, Demann, Däbritz (70. Dallmann) – Huth (90+3. Islacker), Kemme. Náhradníci: Weiß – Elsig, Islacker, Schüller, Blässe, Dallmann, Magull.

Trenér: Jones Steffi.

Rozhodčí: Huerta De Aza – Puente Pino, Castilla Mesa (všechny Španělsko); čtvrtá rozhodčí: Špindlerová (ČR); delegát: Ovedie Skogvang (Norsko); technický delegát: Albino (Portugalsko)

Diváci: 588

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru