OBRAZEM: Litvínov v severočeském derby podlehl Pirátům
HC Verva Litvínov - Piráti Chomutov. Foto: Lukáš Ondroušek
Sport

Litvínov - Hráči Litvínova už popáté podlehli svým soupeřům, tentokrát Pirátům z Chomutova. Severočeské derby v naší nejvyšší hokejové soutěži se hrálo v neděli večer na litvínovském ledě.

I když Litvínov prohrával 0:2, nic nevzdával a před koncem první třetiny se trefil do brány Jakub Černý, krásně probruslil mezi obranou Chomutova a zakončil pěknou střelou a proměnil na 1:2. Ve druhé třetině se prosadil Lukeš, ale Piráti byli stále silnější, a tak výsledné skóre bylo 2:3.

HC Verva Litvínov - Piráti Chomutov 2:3 (1:2, 1:1, 0:0)

BRANKY: 19. J. Černý (M. Hanzl), 29. F. Lukeš (Nejezchleb, Jánský) – 8. Grman (Valach, Vondrka), 18. Poletín (Slovák, Mrázek), 28. Poletín (Lauko)

HC Verva Litvínov - Petrásek (Kantor) – Baránek, Sörvik, L. Doudera, Gula (A), Dietz, K. Pilař, Z. Sklenička – F. Lukeš, Nejezchleb, Jánský – J. Černý (A), M. Hanzl, Matoušek – Trávníček (C), Válek, Jurčík – J. Doležal, Nicholls, M. Hořava.

Piráti Chomutov - J. Laco (Š. Lukeš) – Mrázek, Flemming, Grman, Valach, Rašner, Slovák, Szathmáry – Tomica (A), Huml (A), Vondrka (C) – Sklenář, V. Růžička, Skokan – Poletín, Lauko, Koblasa – Chrpa, Chlouba, V. Tomeček.

Rozhodčí: Pešina, Sýkora – Ondráček, Špůr

Diváci: 5825

Foto

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru