O víkendu se v Mostě hrál stolní tenis, domácí týmy předvedly dobré výkony
Jiří Holovčák a Petr Šťovíček
Sport

 

Most - Sobotní dopoledne patřilo týmu „E“ hrající krajský přebor druhé třídy. Domácí ve složení VODA Milan, LIPINER Petr, VONDRÁČEK Filip, MANDÍK Ladislav a střídající SCHMORANZ Pavel se utkali na domácích stolech s družstvem KST Most.

Od začátku to pro ně nevypadalo vůbec dobře, hosté vybojovali oba úvodní doubly a v průběhu utkání prohrávali 3:6 na zápasy. Po výborné otočce na 7:7 čekala kluky těžká koncovka. K poslednímu zápasu za stavu 8:9 nastupoval Filip a zvládl ho výborně 3:1 na sety. Body: Vondráček Filip 4; Voda Milan 3; Lipiner Petr 2; Mandík Ladislav a Schmoranz Pavel 0.

Zápis: https://stis.ping-pong.cz/htm/utkani.php?druzstvo=27161&kolo=2&soutez=2763&rocnik=2017

 

Odpoledne patřilo týmu „B“, který startuje v nejvyšší krajské soutěži – divize mužů. Ti se utkali ve složení ŠŤOVÍČEK Petr, HOLOVČÁK Jiří, BARTES Petr a KLOUČEK Luboš doma s družstvem KST Jirkov „A“, který ještě minulou sezónu hrál 3. ligu. Od začátku kluci šlapali Jirkovu na paty. Od stavu 3:3 hosté odskočili až na 4:8 a všichni čekali konec zápasu. Od tohoto stavu však naši zabojovali a dotáhli na 7:8. Stejně jako v dopoledním zápase KP-II nastupoval Luboš za stavu 8:9 k rozhodujícímu zápasu. I on ho zvládl na jedničku a vybojoval pro svůj tým remízu 9:9. Body: Šťovíček Petr 3; Klouček Luboš a Bartes Petr po 2,5; Holovčák Jiří 1.

Zápis: https://stis.ping-pong.cz/htm/utkani.php?druzstvo=27158&kolo=2&soutez=2761&rocnik=2017

 

V neděli mužstvo „B“ hostilo mužstvo TJ Sever Žatec „A“. Po vyrovnaném začátku a stavu 2:2 šli naši bez problémů do vedení. To si udrželi až dokonce a zvítězili 10:6. Díky tomuto vydařenému víkendu se umístili na druhou příčku v tabulce celkového hodnocení soutěže. Body: Bartes Petr 3; Holovčák Jiří a Šťovíček Petr po 2,5; Klouček Luboš 2.

Zápis: https://stis.ping-pong.cz/htm/utkani.php?druzstvo=27158&kolo=3&soutez=2761&rocnik=2017

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru