Litvínovští borci odehráli ve Svitavách těžké utkání, když jim chybělo hned devět hráčů základní sestavy a další se zranil v průběhu zápasu. Díky výhře si i po sedmém kole drží vedení v celé soutěži. Litvínovské ženy se po dvou výhrách na soupeřových hřištích vyšvihli na druhé míst za suverénní Plzeň.

Bivojové vstoupili do utkání velice špatně, po deseti minutách již prohrávali 3:0. V posledních minutách první třetiny sice vyrovnali skóre, ale na začátku druhé třetiny opět třikrát inkasovali, a tak opět ztráceli tři branky - 6:3. Tuto ztrátu bivojové dokázali smazat znovu do konce druhé části utkání, když pouhých 7 vteřin před přestávkou srovnával Harák hned ve svém prvním zápase v litvínovském dresu.

1010bivoj2

Ve třetí třetině šel Litvínov poprvé do vedení zásluhou juniora Rybky, který se v zápase trefil hned dvakrát, což byly jeho první branky v litvínovském áčku. Poté si již litvínovští hráči své vedení trpělivou hrou pohlídali a získali další tři cenné body do prvoligové tabulky, díky nimž si podrželi i vedení v prvoligové tabulce. Čtyřmi brankami se blýskl Marek Mandelbaum.

1010bivoj3

Bivojky hráli o víkendu dva zápasy v jižních Čechách, odkud přivezli tenisových dvakrát 7:5, když rozhodující brejk nezískali až v závěru, ale naopak v obou zápasech vedli již 7:3 a domácí týmy ze Soběslavi resp. Tábora poté pouze korigovali na konečných 7:5. Litvínovské hráčky se díky těmto výhrám usadili po čtvrtém kole na druhém místě prvoligové tabulky. Po dlouhých letech tak mají více týmů v tabulce za sebou než před sebou.

FbK Svitavy - Bivoj Litvínov 7:9 (3:3, 3:3, 1:3)

Branky (asistence): 16:39 Marek Mandelbaum (Jakub Vitvar), 18:12 Marek Mandelbaum, 19:29 Marek Mandelbaum (Daniel Hulič), 28:40 Jaroslav Rybka (Michael Pitek), 29:29 Marek Mandelbaum (Michael Pitek), 39:53 Ivo Harák (Jakub Vitvar), 43:47 Jaroslav Rybka (Viktor Hocelík), 51:59 Filip Skořepa (Daniel Hulič), 59:03 Jiří Pecháček

Vyjádření trenéra:
„Chybělo nám plno hráčů. Ztráty byli na našem výkonu znát. O to je možná výsledek cennější.“

Sestava:
B: Stránský, Beránek
O: Pecháček, Pitek, Harák, Hanzlíček
Ú: Hocelík, Procházka, Mandelbaum, Hulič, Fanta, Rybka, Skořepa, Vitvar
(Vybíral, Skuhrovec)

V následujícím zápase jim budou v sobotu 21. října soupeřem exsuperligové Královské Vinohrady. V dalším domácím zápase ve své domovské sportovní hale u Koldomu se Bivoj Litvínov představí až v neděli 5. listopadu od 19:30 hodin. Soupeřem jim v regionálním derby bude Chomutov.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru