OBRAZEM: Verva vstala z mrtvých a vyhrála potřetí za sebou!
Litvínov hostil Jihlavu a vyhrál. Foto: Lukáš Ondroušek
Sport

Litvínov - Hokejistům z Litvínova se podařilo odrazit ze dna a stoupnout v tabulce na 11. místo. Verva v neděli vstřelila tři branky a dvěma z nich asistoval Brian Ihnačák.

Michal Petrásek vychytal nulu, Dukla proti němu neměla šanci. Posledních několik zápasu se také daří Karlu Kubátovi a Richardu Nejezchlebovi, kteří se opět trefili a zařídili tak Litvínovu první a druhou branku zápasu. Dařilo se také nováčkovi Tomáši Matouškovi, který přišel do litvínovského klubu ze Slovenska, odkud pochází, a který svou první ránou prostřelil dukelského gólmana Voldena.

Proti Vervě také přijel hrát někdejší hráč Litvínova, Matěj Stříteský, který za Litvínov hrál mezi roky 2013-2014.

HC Verva Litvínov - HC Dukla Jihlava 3:0 (2:0, 1:0, 0:0)

BRANKY: 14. Nejezchleb (Ihnačák), 20. Kubát (Gula, Ihnačák), 37. Matoušek (Jurčík, Gula)

HC Verva Litvínov - Petrásek (Kantor) – Sörvik, Kubát (A), Gula, L. Doudera, K. Pilař, Dietz, Z. Sklenička – Jánský, V. Hübl (A), J. Černý – M. Hanzl, Ihnačák, Nejezchleb – Vandas, Gerhát, Trávníček (C) – Jurčík, Válek, Matoušek.

HC Dukla Jihlava - Volden (Škarek) – Šidlík, Stříteský, Suchánek, de la Rose, Kajínek, Ulrych, D. Váňa – Jiránek, Zeman, Čachotský (C) – Čermák, F. Seman, T. Kubalík – Anděl, Skořepa (A), Žálčík – Rys, R. Hubáček, Diviš (A).

Rozhodčí: Hodek, Sýkora – Gerát, Hynek

Diváci: 4895

Foto

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru