Bivojům se v poslední době na domácí půdě nedaří. V posledních dvou zápasech nezískali ani bod
Foto: SK Bivoj Litvínov
Sport

Litvínov - Litvínovské hráče čekali o víkendu dva soupeři, když se v sobotu i v neděli představili na domácím hřišti, kde se jim poslední dobou vůbec nedaří. V zápasech se toto skutečně potvrdilo, a bivojové v obou zápasech nakonec odešli poraženi.

Bivojové nevstoupili do sobotního utkání zcela nejlépe, ale po povedené druhé třetině se ujali dvoubrankového vedení. Ve třetí třetině se však Petrovice vzedmuli ke kvalitnímu výkonu, a skóre nakonec otočili ve svůj prospěch.

Do nedělního zápasu vstoupili bivojové mnohem lépe, ale po celý zápas se opět trápili v zakončení. Snaha jim v tomto zápase rozhodně nechyběla, nicméně ve třetí třetině nebyli schopni trefit branku v podstatě ze žádné pozice a prohráli i své druhé víkendové domácí utkání. Bivoj Litvínov je tak po čtrnácti kolech na pátém místě vyrovnané prvoligové tabulky.

Sobota 25. listopadu:
Bivoj Litvínov - Petrovice 6:7 (1:2, 4:1, 1:4)

branky (asistence): 05:48 Michal Skuhrovec (Daniel Hulič), 28:02 Daniel Hulič (Ondřej Hertl), 33:33 Ondřej Hertl (Daniel Hulič), 33:41 Ondřej Krejčí (Jakub Vitvar), 39:55 Ondřej Tichý (Jakub Vitvar), 59:55 Marek Mandelbaum

Neděle 26. listopadu:
Bivoj Litvínov - Karlovy Vary 2:6 (1:2, 1:1, 0:3)

branky (asistence): 01:41 Lukáš Pudil (Michal Skuhrovec), 25:23 Lukáš Pudil (Jakub Vitvar)

Vyjádření trenéra:
„Poslední dobou se nám nedaří podle našich představ. Musíme se z toho oklepat a zvednout se.“

Sestava:
B: Stránský, Beránek, Vybíral
O: Skuhrovec, Tichý, Pecháček, Pitek, Valtr, Harák, Sattler
Ú: Hocelík, Procházka, Mandelbaum, Hulič, Fanta, Pudil, Krejčí, Strejček, Vitvar, Hertl, Kropáček, Skalitz, Skořepa

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru