Litvínov - Oddíl krasoruslení HC Litvínov pořádá oblíbený kurz bruslení pro děti ve věku od tří let. Kurz bruslení bude probíhat pod vedením kvalifikovaných trenérek oddílu krasobruslení na ZS Ivana Hlinky – horní ledová plocha.

Kurz začíná v neděli 10. prosince od 11.30 hodin na horní ledové ploše. Rádi tam naučí vaše děti bruslit. "Třeba jen tak pro radost, nebo pokud budete mít zájem a vaše dítě je pohybově nadané, můžete pokračovat v bruslení a rozšířit tak řady litvínovských krasobruslařů nebo hokejistů," říká Jana Lehká, předsedkyně oddílu.

Veškeré informace najdete na www.krasolitvínov.cz na tomto odkazu.

Přihlásit do kurzu se můžete e-mailem na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo přímo v den zahájení kurzu na zimním stadionu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru