Budoucnost mostecké házené vypadá více než slibně, studentky gymnázia vyhrály středoškolský pohár
Zdroj: www.kr-ustecky.cz
Sport

Most - Mosteckým Černým andělům rostou nejspíš velmi zdatné nástupkyně. Studentky Podkrušnohorského gymnázia v Mostě totiž vyhrály středoškolský pohár v házené. Dějištěm celorepublikového finále byla Sportovní hala v Mostě. Turnaje se zúčastnilo šest nejlepších týmů z republiky.

Za přítomnosti hejtmana Ústeckého kraje byl v úterý 5. listopadu odstartován dvoudenní maraton zápasů, ze kterých pak vzešel národní šampion. Tím se po finálovém duelu s děvčaty se zlínského gymnázia nakonec staly domácí hráčky.

0812hazena1

Mostecká děvčata hnala za vítězstvím zaplněná hala. Zdroj: www.kr-ustecky.cz

V Mostě se s házenkářskou mládeží pracuje velmi dobře a to se následně promítlo i v samotném turnaji. Mostecká děvčata prošla bez ztráty bodu až do finále, kde nedala soupeřkám z Moravy sebemenší šanci.

0812hazena2

Turnaje se zúčastnilo šest nejlepších týmů z ČR. Zdroj: www.kr-ustecky.cz

Vítězky se mohou radovat z postupu na Mistrovství světa škol v házené, které by se mělo uskutečnit na začátku příštího roku v exotickém Kataru. Celý turnaj, který se mohl pyšnit i dobrou diváckou kulisou, podpořil Ústecký kraj.

0812hazena3

Úvodní slovo ke sportovkyním měl hejtman Oldřich Bubeníček a také primátor Mostu Jan Paparega (vpravo). Zdroj: www.kr-ustecky.cz

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru