FOTOREPORTÁŽ: Takto se koukalo na vítězství Litvínova nad Spartou z luxusu
Takto vypadá pohled na skyboxy v O2 aréně. Foto: Oldřich Hájek
Sport

Praha – Krásné vítězství o tři góly mají po nedělním zápase s pražskou Spartou na svém kontě litvínovští extraligoví hokejisté. Po šesti zápasech se Vervě konečně počítá tříbodová výhra! Jak se na takový hokej koukalo z exkluzivních skyboxů v O2 aréně? Dostali jsme příležitost tam v době zápasu fotit.

Co jsou to skyboxy v O2 aréně? Ve třetím podlaží je celkem 57 těchto kójí určeno nájemcům, kteří ocení atraktivní prostředí spojené s exkluzivními službami. Skyboxy O2 areny spojují komfort a pohodlí s návštěvou atraktivních akcí a vytvářejí tak ideální prostor pro prezentaci firmy, obchodní schůzky a komunikaci se zajímavými lidmi. Podle toho se také za jejich pronájem platí. Za rok jsou to ceny od jednoho do zhruba tří milionů korun.

Jednotlivé skyboxy jsou vybaveny předsíňkou se sociálním zařízením, prostorným obývacím salónkem, kuchyňským koutem, prosklenou čelní stěnou a balkónkem, kde jsou sedadla umístěná v prostoru hlediště. K poskytovaným službám patří mimo jiné internetové a telefonní přípojky, monitory vnitřního televizního okruhu, zvláštní vchody, vyhrazené restaurace a parkovací místa. Do každého skyboxu se vejde 14 až 20 osob.

Přičtěte si občerstvení, které je až na tvrdý alkohol většinou v ceně, a máte exkluzivní zážitek. Zvláště, když váš tým vyhraje.

Sparta podlehla Litvínovu 3: 6. "Sparta byla pro nás před přestávkou těžký soupeř. V pozici, ve které v tabulce jsme, je ale pro nás nyní každý soupeř těžký. Prohrávali jsme 0:1, ale nesložili zbraně. Dnes rozhodly přesilovky, které jsme dokázali využít. Byli jsme v nich produktivní," uvedl trenér Vervy Radim Rulík.

Branky a nahrávky: 13. Michálek (Kudrna, Pech), 38. Pech (Hlinka, Michálek), 58. Říčka (Švrček) – 14. Sørvik (Černý, Ihnačák), 25. Lukeš (Hunkes, Hübl), 45. Vandas (Černý), 50. Lukeš (Hübl, Hunkes), 58. Gerhát, 59. Trávníček

Rozhodčí: Hejduk a Sýkora

Vyloučení: 4:6

Využití: 2:3

Oslabení: 0:1

Zásahy: Honzík 21 - Petrásek 42

Diváci: 8597

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru