Mostečtí stolní tenisté získali na okresních přeborech cenné kovy
Starší žáci - na fotce zleva: Piskáček Ondřej, Vondráček Filip, Čmerda Ondřej
Sport

Most - Znovu po roce se do mostecké sportovní haly sjeli okresní hráči stolního tenisu, aby bojovali o titul Okresní přeborník roku 2017 ve všech mládežnických kategoriích. SKST Baník Most zde reprezentovalo 6 hráčů.

Nejmladším zástupcem, který poprvé hrál okresní přebory byl Šimon Vála. I přes trému z velkého turnaje Šimon bojoval za zeleným stolem výborně a obsadil krásné 6. místo.

I mezi mladšími žáky jsme měli želízko v ohni. Nejmladší ze stolně tenisové rodiny Šťovíčků, Richard, si vedl proti nelehkým soupeřům velmi dobře. Pod vedením svého trenéra a zároveň dědy v jedné osobě si na konci přeborů odnášel bronzovou medaili.

Starší žáci a dorostenci kvůli malé účasti hráli společně systémem „každý s každým“. Nejlépe si vedl Filip Vondráček, který přehrál všechny soupeře a zvítězil v obou těchto kategoriích. Daniel Pliska obsadil 5. místo ve starších žácích. Další cenné kovy si odnesli i dorostenci – i přes to, že David Záruba porazil Pavla Schmoranze při vzájemném zápasu 3:2 tak si bodově lépe v tabulce stál Pavel, který si tak odnášel stříbrnou medaili a David bronz.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru