Páteční duel zvládly, v neděli čeká mostecké házenkářky evropský pohár
Foto: Jan Pimper
Sport

Most - Černí andělé nepřipustili žádné drama a páteční interligový souboj proti Bánovcům nad Bebravou ovládli a zvítězili 30:22. Na velký oddych ale není čas, už v neděli vyběhnou na domácí palubovku opět, tentokrát budou ale stát proti mnohem těžšímu soupeři. V rámci dalšího kola evropského poháru je čeká střetnutí s rumunským HC Zalau.

„Něco jsme si na nedělní utkání zkoušeli už v pátečním zápase. Rumunky jsou velmi silový tým a tomu samozřejmě musíme přizpůsobit svou hru. Bude to dřina, ale musíme hrát utkání naplno celých šedesát minut,“ uvedl trenér Černých andělů Peter Dávid. Narážel tak na koncovku svého týmu v předešlých utkáních, kdy ve Švédsku mostecké házenkářky prohrály o branku a před týdnem doma proti norskému Larviku remizovaly.

„Musíme se hodně rychle přepnout a soustředit se na pohárové utkání, protože v neděli nás čeká vlastně úplně jiný svět. Zalau je zase úplně jiný tým, než ty, se kterými jsme hráli doposud, takže to rozhodně bude velmi zajímavé utkání. A jak už jsem říkal několikrát, po těsné prohře a remíze už bychom teď chtěli v evropském poháru naplno bodovat,“ dodal trenér.

Utkání Černých andělů s rumunským HC Zlau začíná v mostecké sportovní hale v neděli 21. ledna v 18:00 hodin.

(pim)

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru