Verva hlásí novou trojici hráčů, Iberer má zkušenost i z Olympiády
HC VERVA Litvínov získal do konce této sezóny rakouského obránce Floriana Iberera. Foto: e-mostecko.cz / CC
Sport

Litvínov - Extraligový hokejový klub HC VERVA Litvínov získal do konce této sezóny rakouského obránce Floriana Iberera, účastníka olympijských her a mistrovství světa, a na střídavé starty obránce Aleše Pavlase a útočníka Jaroslava Kůse.

O posilách v kádru informoval klub v úterý před polednem. Pokud se stihnou vyřídit potřebné formality, nastoupí už v dnešním utkání proti Jihlavě. Týmu se dlouhodobě nedaří a je na předposledním místě žebříčku, právě před Jihlavou. Má nad ní tříbodový náskok, Jihlava má ale zápas k dobru.

 

Florian Iberer

  • narozen 7. 12. 1982
  • ze soutěže EBEL má uváděné parametry 185 cm/94 kg. Začínal v Grazu, kde odehrál včetně té letošní osm sezón. Působil také v Linzi, Klagenfurtu a Vídni, vesměs v EBEL. Zkušenosti má i ze zámoří (IHL, ECHL, UHL) a z německých Drážďan.
  • nastoupil na dvou světových šampionátech (2013 a 2015) a na olympijských hrách (2014).

Aleš Pavlas

  • narozen 30. 1. 1982
  • působil ve Slavii, Ústí nad Labem, na Kladně, v Chomutově a v Kadani. V extralize si zahrál naposledy v předešlých dvou sezónách v Hradci Králové.

Jaroslav Kůs

 

  • narozen 3. 3. 1990
  • působil v dorostu a v juniorech v Litvínově
  • urostlý forvard (190/93) dále hrál v Kadani, Chomutově, Karlových Varech

Informace o hráčích: Zdroj www.hcverva.cz

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru