Most - Mostecké házenkářky v domácím zápase evropského Poháru EHF proti Rumunskému HC Zalau bohužel prohrály 22:25, ani tentokrát však Černí andělé nemají mnoho času na odpočinek, už ve středu 24. ledna před sebou mají další domácí utkání.

Tentokrát ale půjde o ligový souboj proti Šaľe. A hned poté cestují k dalšímu pohárovému střetnutí pro změnu do rumunského Zalau.

„Jsme teď ve velmi komplikované situaci. Snažíme se vyrovnat s výpadkem zraněné Markéty Jeřábkové, v nedělním pohárovém utkání proti Zalau nám navíc velmi citelně chyběly další dvě důležité hráčky, Michaela Borovská a Simona Szarková. Situace je přitom o to komplikovanější, že nám už na dveře klepe další soupeř. V pondělí tedy měly hráčky po náročném pohárovém utkání volno, v úterý si dáme hlavně taktický trénink a už ve středu náš čeká Šaľa. Neodpočineme si příliš ani pak, protože vzápětí odjíždíme do Zalau, kde nás sedmadvacátého čeká další zápas Poháru EHF,“ nastínil nabitý plán Černých andělů trenér Peter Dávid.

Interligový zápas Černých andělů se Šaľou začíná v mostecké sportovní hale ve středu 24. ledna, tentokrát už od 17:00 hodin.

Autor: Jan Pimper

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru