Verva má nové posily. Na Hané přesto litvínovští hokejisté padli
Ilustrační foto: e-mostecko.cz
Sport

Litvínov - Klub HC VERVA Litvínov se dohodl na angažmá do konce této sezóny s obráncem Jakubem Čuttou, s útočníkem Markem Růžičkou a se slovenským útočníkem Jurajem Mikúšem z KHL. Informoval o tom mluvčí extraligového týmu Vladimír Novotný.

 

Juraj Mikúš (narozen 22. 2. 1987) je juniorským i seniorským reprezentantem Slovenska. Účastnil se několika světových šampionátů. Jakub Čutta (narozen 29. 12. 1981) začínal v Liberci. Juniorský mistr světa (2001) se přes zámořskou WHL dostal do NHL v dresu Washingtonu, kde krátce zasáhl do třech sezón. Nastupoval hlavně v Portlandu v AHL. Marek Růžička (narozen 10. 4. 1995) hrál v dorostu v Hodoníně a posléze až do juniorů v Třinci. Podrobnosti o hráčích zveřejnil klub na webu www.hcverva.cz.

Ani noví hráči ale nepomohli týmu k vítězství. Verva si v neděli v Olomouci zapsala jedenáctou porážku v řadě a uzavírá dál tabulku se 43 body. První Plzeň jich má pro srovnání 97.

 

 

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru