Litvínov - V Litvínově se konal přátelský turnaj starších žaček národní házené. Do utkání byly zařazeny dva týmy Litvínova („A“ a „B“), aby se do dění turnajů dostaly i hráčky, které do své kategorie přestoupily teprve tento rok.

Měřily síly s plzeňskými týmy TJ Přeštice „A“ i „B“ a s týmem TJ Sokol Bakov. Na konci turnaje musel o 1. místě rozhodnout vzájemný zápas, který vyhrálo mužstvo Litvínov „A“ a tím se vyšvihlo na nejvyšší příčku. Z turnaje si všechny týmy odnesly sladkou odměnu a další zkušenosti.

Sestava obou týmů:

Brankářky: Zvěřinová Eliška, Moravcová Lucie.

Obránkyně: Prantová Patricie, Stará Natálie, Gažůrová Ema, Andělová Eliška, Kasalová Vendula, Divácká Zuzana, Josefová Natálie.

Útočnice: Mošničková Leona, Gálová Hanka, Puffová Klára, Petránková Karolína, Kováčová Justýna, Bilohuščínová Lucie.

Autorka: Kateřina Kadlecová

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru