Litvínov - Hráčky národní házené klubu KNH Litvínov se v kategorii dorostenek probojovaly ze čtvrtfinále zimní ligy mládeže ČR konaného v mostecké hale do semifinále v Plzni z 2. místa. Turnaje se zúčastnilo pět mužstev z ústeckého a středočeského kraje, postupovalo se z prvních třech míst. KNH Litvínov podlehl pouze týmu TJ Sokol Bakov.

Všechny předvedly dobrý výkon, přestože většina hráček v současné době hraje ještě v kategorii starších žaček. Spojily své síly, zabojovaly a ukázaly týmovou hru. Trenéři si výkony hráček chválili a na konci turnaje se děvčatům dostalo velkého poděkování jak od trenérů, tak od fanoušků, kteří se přišli na turnaj podívat. Teď se musí připravit na semifinále, které se koná 24. února a dalšími soupeřkami jim budou první tři vítězky čtvrtfinále z plzeňské oblasti.

Sestava:

Brankářky: Plachá Natálie, Moravcová Lucie.

Obránkyně: Marešová Hanka, Vaňová Sabina, Prantová Patricie, Stará Natálie.

Útočnice: Alferiová Nicole, Mošničková Leona, Gálová Hanka, Petránková Karolína.

Autorka: Kateřina Kadlecová

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru