Bivojové se i přes snahu nakonec z bodového zisku neradovali, Kladno bylo úspěšnější
Foto: SK Bivoj Litvínov
Sport

Litvínov - Litvínovští borci přivítali Kladno, které nakonec bylo nad jejich síly. Zápas byl podle předpokladů vcelku vyhrocený a vyrovnaný, hrál se útočný florbal s mnoha šancemi na obou stranách. Nakonec byli šťastnější hosté, kteří hlavně v poslední části ukázali svoji sílu.

První dvě třetiny zápasu byly hodně vyrovnané a týmy se pravidelně střídali v útočných manévrech. Domácí bivojové měli v tomto období určitě více šancí, ale hlavně ve druhé části nebyli schopni zužitkovat ani ty největší. Toho využili kladenští hráči, kteří překlopili vedení na svou stranu.

Získali tak rozhodující náskok (v kombinaci s prachbídným nástupem domácího Litvínova do třetí třetiny). Litvínovským se s vypjetím všech sil podařilo ještě snížit na průběžných 5:6, ale poslední slovo měli hosté po školácké chybě domácí obrany.

Bivoj Litvínov – Kanonýři Kladno 5:7 (2:1, 0:2, 3:4)

Branky (asistence): 06:00 Jaroslav Kropáček (Jaroslav Rybka), 18:37 Michal Skuhrovec, 43:31 Tomáš Sattler (Daniel Hulič), 48:38 Tomáš Skalitz (Jiří Pecháček), 50:04 Lukáš Pudil (Viktor Hocelík)

Vyjádření trenéra:
„Poslední zápasy nehrajeme špatně, ale stále nám chybí i klid v zakončení. Dneska jsme bojovali do konce zápasu, ale na body to nestačilo. Musíme tedy nadále pracovat, a soustředit se na další zápasy.“

Sestava:
B: Stránský, Vybíral
O: Strejček, Pecháček, Tichý, Sattler, Skuhrovec, Krejčí, Vacín
Ú: Fanta, Hocelík, Hulič, Vitvar, Rybka, Kropáček, Pudil, Pitek, Procházka, Skalitz, Hejkal, Skořepa

V dalším zápase se Bivoj Litvínov představí v neděli 18. února v Praze od 16:45 hodin s tamním Startem.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru