Bivojové rozehrají tento víkend jarní boje v soubojích o udržení
Ilustrační foto
Sport

Litvínov - Tento víkend rozehrají bivojové druhý rok za sebou jarní boje v soubojích o udržení. Litvínovští hráči sice získali více než dvojnásobný počet bodů a vstřelili o celých padesát branek více než v loňské sezoně, ale i přesto opět nepostoupili do play-off.

Z desátého místa tak přivítají třinácté Svitavy. V dalším kole play-down je čeká jeden z dvojice Chomutov - Brno, ve kterém se střetnou vítězové a poražení z kola prvního. Vítěz série vítězů se zachrání v první lize, poražený z poražených padá o soutěž níže, zbylé dva týmy se utkají v baráži s finalistami Národní ligy. Obě kola play-down se hrají na čtyři vítězné zápasy, baráž pak ‘pouze‘ na tři vítězné zápasy.

Svitavy hrají prvoligovou soutěž již pátým rokem. V loňské sezoně vyhráli devět z deseti posledních zápasů základní části, a především díky tomu získali více než dvojnásobek bodů oproti litvínovským bivojům a v poklidu postoupili do play-off.

V letošní sezoně ale v základní části získal Litvínov o 12 bodů více než Svitavy a skončil o čtyři příčky výše. Proto se tyto týmy utkají spolu. Litvínovští ale musejí být na pozoru, vždyť poslední vzájemný zápas prohráli na domácím hřišti vysoko 4:9.

Bivoje tedy nečeká vůbec nic jednoduchého, ale rozhodně si v zápasech chtějí dojít pro vítězství. V odvetách se potom Bivoj Litvínov představí ve Svitavách hned následující víkend v sobotu 17. března a v neděli 18. března. Zápasy budou mít začátek v 17, resp. 16 hodin.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru